SNOWFLAKE Entertainment
Music is a language that everybody understands

 

 

Even voorstellen

 

Mijn naam is Diëgo Manbodh, oprichter en eigenaar van SNOWFLAKE Entertainment.

Als jongste kind uit een zeer muzikale familie kwam ik al snel in aanraking met muziek met als gevolg dat ik mijn moeders pannencollectie met pollepels aan gort sloeg. In de voetsporen van mijn grote broer ben ik begonnen op de drums, waarna mijn interesse in percussie al snel de overhand kreeg. Ik maakte kennis met veel verschillende muziekstijlen waardoor de diverse ritmes er met de paplepel zijn ingegoten.

Ritmes zoals Latin, Caribisch, Pop- en Top muziek, Nederpop, Fusion, Jazz, Bollywood, Reggae, Funk, Rock etc.. zijn mij dan ook in het geheel niet onbekend! Met meer dan 30 jaar ervaring heb ik op allerlei gelegenheden mogen optreden in binnen- en buitenland en heb ik met meerdere nationale- en internationale artiesten, muziekformaties en dj’s mogen samenwerken.

Wat ik te bieden heb als percussionist?

Percussie is mijn passie en ik doe het nog steeds met enorm veel plezier. Voor mij is er niets mooiers dan mensen blij te maken en los te zien gaan op de muziek waar ik onderdeel van ben.

Bent u op zoek naar een leuke, bevlogen, swingende, ervaren en laagdrempelige percussionist of partyband dan hoeft u niet langer te zoeken! Ik ga graag het gesprek met u aan en weet zeker dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

Home
 
 
 
E-mailen
Bellen